Maccelerator 2018 käynnistyy – mukana luova johtajuus

Luova johtajuus Mediapoliksen yrityskiihdyttämössä

 

Kasvuyrityksille suunnattu startup-kiihdyttämö Maccelerator aloittaa toisen kiihdytysjaksonsa Tohlopin
Mediapoliksessa. Tänä vuonna valmennusohjelmaan on lisätty luova johtajuus.

 

Yrityskiihdyttämö auttaa kasvuyrityksiä menestymään nopeammin tarjoamalla näille valmennusta mm. yrityksen
strategiassa, rahoituksen hankkimisessa, myynnissä ja aineettomien oikeuksien hallinnassa. “Viime vuoden palautteen perusteella lisäsimme ohjelmaan alkavien yritysten suuren haasteen, joka on luovan tiimin johtaminen”, sanoo Macceleratorin vetäjä Timoteus Tuovinen. “Startupien taustalla on usein samanmielisten ihmisten tiimi, joka toimii ja kasvaa kaveripohjalta. Kun toiminta ammattimaistuu ja vaatimukset kasvavat, alkaa yhteistyö usein rakoilla. Tähän tautiin yritämme tarjota lääkettä”, Tuovinen jatkaa.

 

Maccelerator ohjelmaan on valittu kaikkiaan 17 media-alan startup-yritystä. Edessään yrityksillä on joulukuuhun asti kestävä kasvuvalmennus. “Olemme tosi innoissamme tämän vuosikurssin firmoista”, sanoo Tuovinen. Mukana on perinteisen sisällön tuottajien, kuten pelifirmojen, videoformaatin tuottajien ja animaation tekijöiden lisäksi yrityksiä, joiden palvelut suunnataan esimerkiksi hyvinvointiin ja älykkääseen liikkumiseen.

 

Maccelerator on media-alan kasvuyrityksille suunnattu kiihdyttämö, jonka tavoitteena on
yritysten kasvun ja liiketoiminnan vauhdittaminen. Kiihdyttämön toimeksiantaja on Tampereen kaupunki,
Macceleratorin käytännön operoinnista vastaa Digital Media Finland Oy ja sen yritystoiminnan asiantuntijat.

 

 

Lisätiedot ja yhteydenotot: 

Timoteus Tuovinen 
Chief Accelerator
0400 622824, timoteus@maccelerator.fi

Seppo Kalli
Valmentaja, asiantuntija
044 7575701, seppo@maccelerator.fi